Priser

Priser og gebyrer

Du finder vores prisliste vedrørende abonnement, tarif, tilslutningsbidrag samt gebyrer lige her

Nord Energi Net A/S anvender Dansk Energis standardgebyrer for netselskaber.

I henhold til elforsyningsloven skal netselskabernes metoder til beregning af tariffer, gebyrer, og tilslutningsbidrag godkendes af Forsyningstilsynet.

Nord Energi Nets metoder er godkendt af Forsyningstilsynet den 5. april 2019 for Standardgebyrer, den 29. oktober 2018 for Tariffer, den 29. maj 2018 for Tilslutningsbidrag til ladestandere og den 21. november 2017 for Tilslutningsbidrag.

Nyt elmarked fra april 2016

Den 1. april 2016 indførtes den såkaldte engrosmodel på elmarkedet og siden den dato har handelsselskaberne haft al kundekontakt og sendt én samlet regning for både forbrug, nettransport, abonnement og afgifter til staten.
Derfor skal du som elkunde altid tage kontakt til din elhandler hvis du har spørgsmål til dit forbrug, din regning, skal melde flytning, opsige dit abonnement m.v.

Frit valg

Du kan selv bestemme hvem du vil have som elleverandør, altså hvem du vil købe strømmen hos, til gengæld ligger dit netselskab fast, da der kun er ét selskab, der ejer ledningsnettet hjem til din bolig.

På hjemmesiden elpris.dk kan du sammenligne priser på el og elprodukter samt skifte elleverandør/produkt, hvis du finder noget, der er bedre end det du har nu.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System