Ny tilmeldingsportal for installationer på vej

Hidtil har elinstallatører skullet tilmelde installationer til Nord Energi Net via installationsblanket.dk som har været hostet af Dansk Energi/Green Power Denmark.

Denne løsning bliver udfaset og den nye afløser, som er udviklet i samarbejde med VISUE hedder Eltilmelding.dk

Hvornår træder den nye løsning i kraft

Hos Nord Energi Net træder den nye løsning i kraft pr. 1. januar 2023. Hvis du er elinstallatør, kan du allerede nu læse mere om løsningen på hjemmesiden:  https://eltilmelding.dk/

Den nye løsning er udviklet i samarbejde med elinstallatører og fungerer både fra pc, mobil og tablet og dermed bliver arbejdet med tilmelding og dokumentering mere fleksibelt. Du kan desuden se frem til et langt bedre overblik over igangværende sager og dermed vil løsningen blive mere effektiv for alle brugere.

Mange netselskaber står bag løsningen

Nord Energi Net er ikke alene om at anvende den nye tilmeldingsportal. En række netselskaber har været sammen om at udvikle eltilmelding.dk. Der er således 9 netselskaber, der skifter over til løsningen den 1. januar 2023 og endnu 6 selskaber, der løbende tilslutter sig inden den gamle løsning helt udfases i 2024.

Mulighed for uddannelse

For installatører er der mulighed for at komme på et 3 timers kursus i brug af den nye løsning. Hos Nord Energi Net afholdes 2 kurser den 30. november enten formiddag eller eftermiddag. Tilmelding til kurserne foregår her: https://eltilmelding.dk/uddannelser/ På samme side kan du se hvornår, der afholdes kurser hos andre netselskaber, skulle du være forhindret netop den dag, Nord Energi Net afholder kursus.

Den nye tilmeldingsportals logo eltilmelding.dk
Den nye tilmeldingsportals logo eltilmelding.dk
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System