Ny direktør i Nord Energi Net

Magnus Hansen bliver ny direktør i Nord Energi Net pr. 1. oktober 2023

Elnetselskaberne i Danmark er en vigtig brik i den grønne omstilling og den elektrificering af samfundet, som lige nu buldrer afsted. Det gælder ikke mindst for Nord Energi Net i Vendsyssel, som Magnus Hansen nu kommer i spidsen for.

For medarbejderne er det et velkendt ansigt, der sætter sig i direktørstolen hos Nord Energi Net den 1. oktober. Magnus har nemlig gennem de sidste 15 år været en del af 60 kV Projektering og Vedligehold i Nord Energi Net, senest som afdelingsleder.

”Hos Nord Energi Net er vores fortsatte fokus rettet mod vores store og vigtige rolle i den grønne omstilling. Vi vil blive ved med at være blandt de mest effektive elnetselskaber i Danmark, til gavn for alle vores andelshavere. Og vi vil fortsat være en attraktiv arbejdsplads, både for vores nuværende og kommende medarbejdere” udtaler Magnus. 

Bestyrelsesformand Jens Møller Lee og adm. direktør Per Hylle glæder sig over valget af Magnus Hansen:
”Magnus har en bred erfaring indenfor el-branchen og en dyb teknisk indsigt i stærkstrømsanlæg. Samtidig har han arbejdet hos Nord Energi Net både som projekt- og senest afdelingsleder, og han kender derfor organisationen indefra”.

Nord Energi Net ejer og driver elnettet i store dele af Vendsyssel. Det betyder, at 100.000 forbrugere forsynes med strøm via Nord Energi Nets mere end 7.300 km. kabler og 38.515 kabelskabe fordelt rundt i forsyningsområdet. Nord Energi Net er en del af Nord Energi koncernen.

Om Magnus Hansen:

  • 52 år
  • Bosat i Frederikshavn
  • Uddannet stærkstrømsingeniør fra Ingeniørhøjskolen Odense Teknikum
  • Har erfaring fra tidligere ansættelse hos bl.a. Elsam, Vattenfall og ABB
  • Kommer fra en stilling som afdelingsleder i 60 kV Projektering og Vedligehold, Nord Energi Net
  • Medlem af Teknikudvalget i Green Power Denmark
9178
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System