Kursus i ny tilmeldingsportal

Den 30. november 2022 blev der afholdt 2 kurser hos Nord Energi Net for elinstallatører. Kurserne var uddannelse i hvordan den nye tilmeldingsportal for installationer fungerer. Den nye portal hedder eltilmelding.dk og træder i kraft efter nytår.

Den nye løsning er udviklet i samarbejde med installatører af VISUE og det var derfor Tina Viborg fra VISUE, som var kursusleder for de ca. 30 tilmeldte installatører. 

"Og der var god stemning og positive tilbagemeldinger fra installatørerne" fortæller Tina Viborg, "det gør en forskel, at de inddrages og det blev taget godt imod, at de i en tråd kan følge med i sagsbehandlingen af deres tilmeldinger".

På kurset prøvede installatørerne at oprette en erhvervstilmelding i det nye system samt en tilmelding på et solcelleanlæg.

Som tidligere nævnt træder brugen af den nye portal i kraft den 1. januar 2023, og den "gamle" installationsblanket lukkes ved samme lejlighed og kan altså ikke længere anvendes til tilmeldinger, dog vil de tilmeldinger, der allerede er kommet ind via den, færdigbehandles i systemet.

Før en installatørvirksomhed kan bruge den nye portal, skal der oprettes en administrator, som derefter opretter de enkelte brugere indenfor virksomheden. Dette kan se ved at kontakte Tina fra Visue via dette link: https://eltilmelding.dk/kontakt/ . De oplysninger VISUE skal bruge for at oprette en administrator er følgende:

Autorisations nr.:

CVR nr.:

Firma navn:

Firma adr.:

Firma Post nr. og by:

Firma hoved tlf. nr.

Firma hovedmail:

 Administrators egne oplysninger:

 Navn:

Tlf.nr:

Mobil nr.:

Mail:

I Nord Energi Net glæder vi os til at komme i gang med den nye portal, som kommer til at fungerer både fra pc, mobil og tablet og dermed bliver arbejdet med tilmeldinger og dokumentering mere fleksibelt. Løsningen bliver mere effektiv og giver et langt bedre overblik over igangværende sager for alle brugere.

8847
8847
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System