Besøg af AAU-studerende

Onsdag d. 20. marts havde vi fornøjelsen af at have besøg af Anne Lunden.

Anne er 22 år, bor i Aalborg og læser energi på 4. semester på Aalborg Universitet.

Anne står overfor at skulle vælge sit speciale, og valget står mellem elektrisk energiteknik og termodynamik. I den forbindelse var hun på besøg her hos os for at høre lidt om, hvad vi arbejder med og for at se, hvad de teoretiske emner på uddannelsen betyder i praksis. Her blev hun bl.a. vist rundt af direktør i Nord Energi Net, Magnus Hansen.

Anne kunne fortælle, at hendes store interesse for matematik og fysik var det, der gjorde, at hun valgte netop dette studie, selvom det er et teknisk svært studie. Det indikerer et stort frafald på uddannelsen også.

I energisektoren hungrer vi efter kvalificeret arbejdskraft, og hos Nord Energi viser vi med glæde studerende med interesse i matematik, fysik og naturvidenskab, hvad det vil sige at arbejde med elforsyning. Det hører med til at være et samfundsansvarligt selskab, og det giver samtidig mulighed for at påvirke de unge, så vores branche også i fremtiden kan rekruttere medarbejdere med de rette kompetencer.

For Anne er drømmescenariet – som det ser ud lige nu – at komme til at arbejde med en kombination af projekter og økonomi, måske som rådgivende ingeniør. Men først skal der vælges speciale, og uddannelsen færdiggøres.

Tak for besøget Anne. Vi hepper naturligvis på el-retningen, men ønsker dig uanset dit valg pøj pøj med din uddannelse.

9439
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System