Valg af elleverandør

Du kan frit vælge hvem du vil have som din elleverandør

Din elleverandør er det selskab, du køber strømmen hos og dem der sender elregninger til dig.

På hjemmesiden elpris.dk kan du få overblik over de forskellige elleverandørers priser og produkter og se, om det vil give mening for dig at skifte elleverandør. Du kan også finde mange andre relevante oplysninger om elmarkedet.

Som reglerne på elmarkedet er, må Nord Energi Net ikke anbefale bestemte elleverandører og vi kan heller ikke se, hvilken elleverandør du er tilmeldt hos.

I 2016 fik vi et nyt elmarked i Danmark

Den 1. april 2016 indførtes den såkaldte engrosmodel på elmarkedet og siden den dato har handelsselskaberne haft al kundekontakt og sendt én samlet regning for både forbrug, nettransport, abonnement og afgifter til staten.
Derfor skal du som elkunde altid tage kontakt til din elhandler/elleverandør hvis du har spørgsmål til dit forbrug, din regning, skal melde flytning, opsige dit abonnement m.v.

Vil du skifte elleverandør

Ønsker du at skifte til en anden elleverandør, skal du kontakte den elleverandør, du gerne vil købe strøm hos fremover, og indgå en ny aftale. Husk at have dit aftagenummer ved hånden. Det kan du finde på din elregning eller på din oversigt fra Betalingsservice.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System